lunes, 19 de agosto de 2013

EL PP EN VALENCIA

El president de NNGG de Xàtiva apareix a una foto fent la salutació feixista, i el PP diu que s’ha “hackejat”

Després de que el secretari d’Esports del PP deXàtivaJorge Roca, apareguera en una imatge darrere d’una bandera espanyola amb simblogia nazi, ara és el president del col·lectiu Nuevas Generaciones (NNGG) també de XàtivaXesco Sáez, qui apareix en una nova imatge realitzant lasalutació feixista, dins d’un grup de gent.
Per les xarxes socials, a través del perfil anònim @defensorelpoblextv s’ha difòs la imatge que sembla una escena dins d’un espai públic, un local d’oci on Sáez apareix amb un dels quatre acompanyants amb un got a la mà, mentre quatre dels cinc protagonistes -entre ells Sáez- realitzen lasalutació feixista.
xesco saez salutacio
Xesco Sáez, president de NNGG de Xàtiva, fent la salutació feixista

Des de NNGG de Xàtiva s’ha afirmat que el compte de Sáez a twitter s’ha “hackejat”, així comtambé el seu perfil de facebook, per la qual cosa demanaven que “no facen cas a publicacions estranyes”. Fins i tot el mateix president del PP de Xàtiva, Jorge Herrero, ha manifestat que “els hackers entren en acció. Ara ja no sols val l’insult i la difamació. Eixe és l’estil d’aquell@s que pretenen governar”.
Des del PSPV de Xàtiva el seu portaveu Roger Cerdà s’ha desmarcat d’eixa difusió de la fotografia però ha exigit a Herrero que rectifique les seues acusacions cap a l’oposició. A través de twitterCerdà ha mnifestat “t”equivoques amb eixe comentari. No ens dediquem a rebuscar x després traure-ho al Ple de #Xàtiva. Exigim una rectificació.”
Compromís, tambe a través de twitter, s’ha defensat reclament a Jorge Herrero “no generalitzes, si saps qui és acusa’l. No ens claves a tots en el mateix sac”.
Per la seua banda des d’Esquerra Unida Miquel Lorene també ha exigit una rectificació per twitter manifestatnt: “esperem i desitgem una rectificacióNo és pot acusar d’aquesta manera a ningú.
Finalment Jorge Herrero ha contestat a tots que “si realment no estan d’acord amb estos mètodeshaurien de condemnar-los i no permetre que altres els utilitzen”, afegint un segon comentari que “si a algú l’he ofés hauria de pensar que potser està consentint i emparant esta manipulació. Si realment no és així demane disculpes“.


No hay comentarios:

Publicar un comentario